Πρωτοποροι στην εκπαιδευση ασφαλειας στον κυβερνοχωρο

Με πάνω από δύο δεκαετίες απαράμιλλης εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, είμαστε υπερήφανοι για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε. 

Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προστασία των εταιρειών από το συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο των διαδικτυακών απειλών μέσω της εξειδικευμένης πλατφόρμας εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης Security Awared σε θέματα ασφάλειας πληροφορικής και διαδικτύου.
4
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θωρακίστε το προσωπικό σας αποτελεσματικά.

Η Security Awared σας εκπαιδεύει σχετικά με τις πιο σύγχρονες και επικίνδυνες hacking επιθέσεις, σας μαθαίνει πως να αναγνωρίζετε κάθε τέχνασμα των hackers, τρόπους προστασίας και αμέτρητους κανόνες για να μην πέσετε ποτέ θύμα τους.

0 +Έτη

Εμπειρίας στον τομέα του Cybersecurity.

0 K

Εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν μέσω του Securityawared.

Security Αwared: Απαράμμιλη Τεχνογνωσία & Εξατομικευμένα Προγράμματα Εκπαίδευσης

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, καθένας από τους οποίους διαθέτει εκτεταμένο υπόβαθρο στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων. Η βαθιά κατανόηση των σύγχρονων απειλών μας επιτρέπει να προσφέρουμε εξειδικευμένες γνώσεις και εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη των μοναδικών αναγκών των πελατών μας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Αναγνωρίζοντας ότι κάθε εταιρεία έχει διαφορετικές ανάγκες δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης αναχαιτίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Έτσι, εξασφαλίζουμε μέγιστο αντίκτυπο και διαρκή αποτελέσματα στην ευαισθητοποίηση των χρηστών.

Η δέσμευσή μας για καινοτόμες λύσεις, μας οδηγεί να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Βελτιώνουμε συνεχώς την μεθοδολογική μας προσέγγιση αξιοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας αλλά και βέλτιστες πρακτικές για να παρέχουμε πρωτοποριακή εκπαίδευση σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό κόσμο.

Το πολύπειρο προσωπικό της Security Awared, έχει εκπαιδεύσει και εξοπλίσει πληθώρα εταιρειών με σύγχρονα εφόδια για την αντιμετώπιση των κινδύνων του σύγχρονου ψηφιακού κόσμου αυξάνοντας αποτελεσματικά και αποδεδειγμένα το επίπεδο ασφάλειας και ανταπόκρισης σε περιστατικά κυβερνοασφάλειας. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Θες να ελέγξεις το επίπεδο ασφάλειας της εταιρείας σου; Κάνε αίτηση για demo.